Warna tampilan LCD
Toél layar LCD-TFT
Industrial TFT-LCD tampilan
ngeunaan ustentang Kami

Shenzhen Allvision Optoelectronics Technology Co., Ltd.

Shenzhen Allvision Optoelectronics Technology Co., Ltd.

Diadegkeun dina 2014, museurkeun kana R&D, produksi sareng penjualan layar LCD warna TFT sareng modul sareng layar LCD touch.We gaduh alat produksi otomatis modern sorangan sareng manajemén profésional, panalungtikan sareng pamekaran sareng tim produksi., Utamana nawiskeun jasa kustomisasi ka para nasabah...

Konsep Service

Konsep Service

Pausahaan taat kana prinsip desain produk profésional, efisien, aman tur inovatif, nyadiakeun hiji-eureun TFT solusi tampilan warna modul rupa-rupa wangun jeung ukuran nurutkeun kabutuhan customer.We aktip innovate sarta terus nerapkeun téhnologi canggih pikeun ngembangkeun produk jeung produksi. éféktif ngarojong kabutuhan produk customer.Jeung nurutkeun ...

Tambih deui

Warta

Karagaman
Tambih deui
  • Tur Pabrik
    05-272022

    Tur Pabrik

    Pasokan jangka panjang,Produk LCD kami tiasa disayogikeun dina siklus 5- dugi ka 10 taun.

  • Tur Pabrik
    05-272022

    Tur Pabrik

    1200 m² pabrik nyertakeun, jalur produksi, nganteurkeun 15 juta PCS LCD / taun

  • 06-0724

    Bewara libur Festival Parahu Naga

    Festival Parahu Naga nyaéta festival tradisional Cina anu dirayakeun dina dinten kalima bulan lunar kalima.Festival ieu, ogé katelah Festival Parahu Naga, ngabogaan rupa-rupa adat jeung kagiatan, nu kawentar diantarana balap parahu naga.Sareng deuih...

  • 05-2924

    Aplikasi tina 2.8 inci L ...

    2.8 inci modul tampilan LCD definisi tinggi loba dipaké dina loba widang aplikasi alatan ukuran sedeng maranéhanana sarta resolusi luhur.Di handap ieu aya sababaraha wewengkon aplikasi utama: 1. Alat-alat industri jeung médis Dina alat-alat industri jeung médis, modul LCD 2.8 inci biasana urang ...

  • 05-1624

    Petik panel mimiti turun naek, capa...

    Numutkeun warta dina 6 Méi, nurutkeun Élmu sarta Téhnologi Inovasi Board Daily, kanaékan harga panganyarna tina panels LCD geus dimekarkeun, tapi kanaékan harga panels LCD TV leutik-ukuran geus rada lemah.Sanggeus asup Méi, sakumaha tingkat pan...